طرز تهیه کیک نسکافه ای؛ شیک و مجلسی

به گزارش وبلاگ تفکر برتر، کیک های یخچالی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کیک هاست.

طرز تهیه کیک نسکافه ای؛ شیک و مجلسی

کیک های یخچالی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کیک ها می باشد که شما می توانید این کیک ساده و خوشمزه را این بار با طعم نسکافه تهیه کنید.

کیک یخچالی نسکافه ای با نشاسته ذرت تهیه می گردد و شما می توانید از بیسکویت پتی بور بهره ببرید و به دلخواه می توانید از طعم شکلاتی یا ساده بهره ببرید و این کیک خوشمزه را تهیه کنید.

شما می توانید این کیک خوشمزه را با ترکیب خامه صبحانه و خامه قنادی این کیک را تهیه کنید و برای مهمانی ها آماده کنید. برای تهیه کیک های یخچالی نیازی به قالب خاصی ندارید و می توانید داخل یک قالب پیرکس تهیه کنید

مواد لازم

نشاسته ذرت 3 ق غذا خوری

آرد شیرینی پزی 3 ق غذا خوری

نسکافه (قهوه فوری) 3 ق مربا خوری

شکر 1 پیمانه

خامه قنادی یا صبحانه 200 گرم (می توانید 100 گرم خامه صبحانه و 100 گرم خامه قنادی بزنید)

بیسکویت پتی بور 4 الی 5 بسته

میوه برای تزیین

شیر 3 لیوان

طرز تهیه کیک یخچالی نسکافه ای

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا کمی از شیر را داخل یک ظرف ریخته و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته ذرت باز گردد و بعد کل شیر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد الک شده را به مخلوط شیر اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کردن و هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست گردد. اگر یکدست نبود می توانید یک بار از الک رد کنید.

مرحله دوم: جوشاندن مواد

در ادامه شکر و نسکافه فوری را اضافه نموده و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مداوم هم بزنید تا به غلظت برسد، باید این کار مداوم انجام دهید و حرارت کم باشد تا بوی خامی نشاسته و آرد گرفته گردد و زمانی که به غلظت فرنی رسید باید قابلمه را زروی حرارت بردارید و خامه را که از قبل داخل دمای محیط قرار دادید و شل شده را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید تا خامه حسابی مخلوط گردد.

مرحله سوم: تهیه کیک یخچالی نسکافه ای

در ادامه داخل قالب مورد نظر را یک نایلون انداخته و از بیسکویت ها بردارید و کمی از مواد تهیه شده روی آن بزنید و کنار هم در قالب بچینید تا ظرف پر گردد. سپس ظرف را برای 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکویت ها نرم گردد و در پایان می توانید به دلخواه روی کیک را با بیسکویت پودر شده و مویه دلخواه خود تزیین کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت کیک یخچالی نسکافه ای

مایه نباید سرد گردد اگر سرد شد می توانید مجدد روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد.

می توانید یک ردیف بیسکویت پتی بور ساده و یک ردیف بیسکویت شکلاتی بهره ببرید.

به دلخواه می توانید بین لایه از موز یا گردو نیز بهره ببرید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "طرز تهیه کیک نسکافه ای؛ شیک و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک نسکافه ای؛ شیک و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید