طرز تهیه نون خامه ای (خامه نارنجکی)

به گزارش وبلاگ تفکر برتر، خامه نارنجکی در حقیقت نوعی از نان خامه ای است، که خامه کاملاً درون نان محصور شده است، به خاطر شباهت زیادی که با نارنجک دارد نام خامه نارنجکی را به آن داده اند. از گذشته های خیلی دور خامه نارنجکی از پرطرف دارترین و خوشمزه ترین شیرینی های تر محسوب می گردد. در کشورهای دیگر نیز این شیرینی خوشمزه طرف داران خود را دارد. نان خامه ای نارنجکی، نوعی شیرینی فرانسوی است که با خمیر کلمی درست می گردد که آن را شو (chou) یا کلم می نامند. درست کردن خمیر نان خامه ای بسیار ساده و راحت است. شما می توانید در این مقاله از قسمت آشپزی در خبرنگاران بلاگ را در خانه با ساده ترین مواد اولیه تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه نون خامه ای (خامه نارنجکی)

خوب به سراغ تهیه مواد نان خامه ای یا همان خامه نارنجکی برویم:

تخم مرغ به دمای محیط رسیدهچهار عدد
آردصد و پنجاه گرم
کرهصد گرم
آبیک پیمانه
شکریک قاشق چای خوری
نمکیک پنس
وانیلنوک چاقو
خامهچهارصد گرم

بیشتر بخوانید:طرز تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی خانگی با بافت خامه ای؛ آسان و سریع

طرز تهیه نان خامه ای:

کره به دمای محیط رسیده، آب، وانیل و نمک را درون قابلمه میانه روی حرارت قرار دهید تا هم زمان با به جوش آمدن آب، کره نیز کاملا به حالت مایع تبدیل گردد.

قابلمه را از روی گاز بردارید و یک جا آرد الک شده را به مایع درون قابلمه اضافه کنید و با قاشق چوبی به خوبی به هم بزنید.

مجدد قابلمه را به گاز منتقل کنید و به مدت سه دقیقه هم چنان هم زدن را ادامه دهید. این کار باعث می گردد تا بوی خامی آرد گرفته گردد هم چنین آب اضافی خمیر هم تبخیر گردد.

در این مرحله مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و با یاری قاشق به هم بزنید. مدام مواد را با قاشق باز کنید تا به خوبی خنک گردد.

حال تخم مرغ ها را دانه به دانه به مواد نان خامه ای اضافه کنید و کاملا به هم بزنید تا مواد یک دستی به شما بدهد.

نکته: در هنگام اضافه کردن تخم مرغ ها دقت بیشتری به خرج دهید چون حساس ترین مرحله پخت این شیرینی تر است. شاید با اضافه کردن دومین یا سومین تخم مرغ با تماشا شکل ظاهری نان خامه ای تصور کنید که مواد خراب شده است، اما چنین نیست و با به هم زدن مدام آن، مواد کاملا یک دست شده و حالت کشسانی به خود می گیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک ژاپنی؛ چیز کیک لطیف و پنبه ای بدون خامه

بهتر است در این مرحله از هم زن برقی بهره ببرید، زیرا تهیه مواد با دست انرژی زیادی از شما می گیرد.

برای پخت مواد شما به دو روش می توانید مواد را روی کاغذ روغنی قرار دهید.

حالت اول، مواد را با یاری دو قاشق به میزان های یکسان و با فاصله روی کاغذ روغنی درون سینی فر بگذارید.

یا با یاری قیف محکم و ماسوره (سایز یک ونیم)، از مواد با سایز دل خواه در سینی بچینید.

حتما در این مرحله از کاغذ روغنی بهره ببرید تا بعد از پخت، به راحتی بتوانید نان خامه ای ها را از سینی فر جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تریلیچه (کیک خیس خامه ای کاراملی)؛ دسر خوشمزه ترکی

برای خوش فرم تر شدن نان خامه ای ها، با یاری انگشت و مقداری آب روی سطح آن ها را صاف کنید.

فر حتما از قبل باید گرم شده باشد. سینی را به فر منتقل کنید و دمای فر را روی 180 درجه قرار دهید.

نان خامه ای ها شما باید به مدت بیست وپنج تا سی دقیقه، در فر با حرارت پخت بالا و پایین بمانند تا به خوبی پف نمایند و پخته شوند.

دقت داشته باشید تا سپری شدن زمان پخت، اصلا در فر را باز نکنید چون تمام پف نان خامه ای های شما از بین می رود.

بعد از سپری شدن زمان پخت، وقتی هنوز نان ها داغ هستند با یاری خلال دندان ته آن ها را سوراخ کنید تا بخار درون آن ها خارج گردد و حالت خمیری به خود نگیرد.

ده تا پانزده دقیقه زمان دهید تا خنک شوند.

حالا با یاری ماسوره ساده و قیف، خامه فرم گرفته را درون آن ها بزنید.

بهتر است چندساعتی نان خامه ای ها درون یخچال بمانند تا حسابی خوش مزه شوند.

در آخرین مرحله با سس شکلات تلخ و پودر پسته، یا هر مورد تزیینی دیگری که مناسب ذائقه تان است می توانید نان خامه ای هایتان را تزیین کنید.

این طعم بسیار آشنا و خوشمزه را حتما مهمان لحظه هایتان کنید.شاد و برقرار باشید

منبع: samaneh zare

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه نون خامه ای (خامه نارنجکی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نون خامه ای (خامه نارنجکی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید