طرز تهیه مربا به خانگی و خوشمزه
به گزارش وبلاگ تفکر برتر، مربای به یکی از مجذوب کننده ترین مرباهایی است که می توانید هنگام صبحانه نوش جان کنید. این مربا با رنگ هیجان انگیری که دارد نظر هرکس را جلب می نماید. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مربا به را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس اگر هوادار شیرینی هستید و برای اولین بار است که قصد دارید این مربای مجذوب کننده را تهیه کنید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مربای به خانگی
درست کردن مربای به، ساده بوده و پیچیدگی خاصی ندارد و تنها با داشتن مواد اولیه می توانید آن را در زمان نسبتاً کوتاهی تهیه کنید. در ادامه مواد اولیه برای تهیه مربا به آورده شده است. اگر قصد داشتید این مربا را به میزان کمتر یا بیشتری تهیه کنید، میزان مواد اولیه را به همین نسبت تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه مربا به
- به 500 گرم
- شکر 500 گرم
- هل 2 عدد
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کشیده 1 قاشق غذاخوری
- چوب دارچین 1 تکه (اختیاری)
مراحل تهیه مربا به خوشرنگ و خوشمزه
برای درست کردن مربا به باید چند مرحله ساده را پشت سر بگذارید. توجه داشته باشید که جزئیات را مشابه دستورالعمل انجام دهید تا نتیجه نهایی بهتر گردد. در ادامه مراحل تهیه مربای به را خواهید خواند.
برش زدن به
در طرز تهیه مربا به، ابتدا باید مربا را بشویید سپس به اندازۀ مناسب برش بزنید. بهتر است مقدار به خیلی کوچک و یا هیلی بزرگ نباشد.
قرار دادن به در قابلمه
حال که میوه به آماده شده است، قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و 4 لیوان آب توی قابلمه بریزید. حال اجازه دهید کمی داغ گردد. سپس به خرد شده را داخل قابلمه گذاشته و چندین دقیقه صبر کنید تا نرم گردد. زمان لازم برای نرم شدن به حدود 30 دقیقه است. بعلاوه توجه داشته باشید در همین زمان فر ایجاد شده روی آب را جمع کنید. این کار به شفاف تر شدن مربا یاری می نماید.
افزودن شکر
در مرحله بعدی باید شکر را به قابلمه اضافه کنید. حال در قابلمه را کاملاً ببندید و شعله را کم کنید. پس از انجام این کار باید اجازه دهید حداقل 5 ساعت به و شکر همراه با هم بپزند و رنگ آن نیز قرمز گردد. بعلاوه می توانید برای بهتر شدن رنگ از زعفران نیز بهره ببرید. زعفران علاوه بر رنگ، طعم مربا را نیز بهتر می نماید. گفتنی است گر به طعم هل علاقه دارید می توانید در همین مرحله دانه های هل را نیز اضافه کنید.
اضافه کردن آبلیمو
زمانی که مربا در حال جوشیدن است باید در 5 دقیقۀ پایانی یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و اجازه دهید آبلیمو همراه با مربا بجوشد .
آماده سازی نهایی مربای به
تا به اینجای کار مربای به تقریباً آماده است. پس از نرم شدن و جوشیدن مربا همراه با آبلیمو شعله را خاموش کنید. هنگام جوشیدن نیز می توانید از انواع طعم دهنده ها مانند دارچین نیز بهره ببرید. طعم دهنده ها در عطر و مزۀ نهایی تاثیر زیادی دارند.
پس از آن که مربا حاضر شد و شعله را خاموش کردید باید اجازه دهید تا قابلمه دود 12 ساعت به همین شکل بماند. توجه داشته باشید که در قابلمه حتماً بسته باشد. پس از آن، مربا را از قابلمه خارج نموده و درون ظرف شیشه بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
نکاتی در خصوص طرز تهیه مربای به
- یکی از مهم ترین دلایلی که باعث خوشرنگ شدن مربا به می گردد آن است که هنگام جوشیدن، در قابلمه کاملاً بسته باشد تا به اصطلاح جا بیفتد.
- در صورتی که مایل بودید از آماده شدن مربای به مطمئن شوید، می توانید پس از پخت، میزانی از شیره را جدا نموده درون یخچال قرار دهید. پس از 10 دقیقه آن را خارج کنید. در صورتی که شیره کش می آمد یعنی مربا حاضر و به قوام رسیده است.
- استفاده از عم دهنده ها اختیاری است. زیرا میوه به خود، عطر خوبی دارد. اما در صورت احتیاج می توانید از طعم دهنده هایی مانند زعفران، دارچین و هل بهره ببرید.
- علاوه بر طعم دهنده ها می توانید خوراکی های دیگری مانند گردو نیز به مربا اضافه کنید که کاملاً سلیقه است. اما ترکیب این دو برای صبحانه مجذوب کننده خواهد شد.
طرز تهیه مربا به رنده شده
مربای به را می توانید به صورت رنده شده نیز تهیه کنید. سرو این مدل مربا راحت تر از تکه های مرباست. زیرا به راحتی می توانید آن را داخل نان قرار داد. برای درست کردن مربای به رنده شده باید دقیقاً طبق همین دستورالعمل پیش برید. اما با این تفاوت که در ابتدا به جای قطعه قطعه کردن به، آن ها را رنده کنید.
جمع بندی
همانطور که خواندید طرز تهیه مربا به ساده بوده و و با داشتن مواد اولیه آن که به راحتی در دسترس هستند می تووانید این مربای خوشرنگ و مجذوب کننده را تهیه کنید. مربای به یک انتخاب مناسب برای وعده صبحانه به همراه نان و نوشیدنی است اگر به خوراکی های شیرین، مخصوصاً در وعده صبحان علاقه دارید، مربای به را نباید فراموش کنید.
منبع: اسنپ مارکت