طرز تهیه تانتونی گوشت ترکیه ای ، 2 رسپی اصیل استانبولی!

به گزارش وبلاگ تفکر برتر، تانتونی (tantuni) یک فست فود یا اصالتا ترکی و متعلق به شهر مرسین ترکیه است که با گوشت گوساله یا گوشت مرغ، پیاز و ادویه های معطر درست می گردد. برای تهیه تانتوتی گوشت، کافی است گوشت یا گوشت چرخ نموده را بپزید و با پاپریکا و پیاز، در نان لواش یا پیتا به شکل ساندویچ رپ یا در نان باگت بپیچید و میل کنید. تانتونی ترکی هم ساده و هم مقوی است و می تواند تنوع خوبی در و ایجاد کند. در این مقاله از در ما طرز تهیه تانتونی گوشت و نکات پخت و خوشمزه شدن تانتونی را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه تانتونی گوشت ترکیه ای ، 2 رسپی اصیل استانبولی!

مواد لازم برای تهیه ساندویچ تانتونی گوشت استانبولی (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت راسته گوساله400 گرم
گوجه فرنگی4 عدد
پیاز2 عدد
جعفری تازه200 گرم
رب گوجه فرنگی1 قاشق چای خوری
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
آب جوش1 لیوان فرانسوی دسته دار
فلفل سیاه، نمک و سماقبه میزان دلخواه
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
نان و سسبه میزان لازم

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت تانتونی گوشت: 30 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه تانتونی گوشت ترکیه ای

تانتونی گوشت یک غذای خوشمزه و سیر نماینده و مناسب برای است و می توانید به راحتی آن را درست کنید. در ادامه، طرز تهیه تانتونی استانبول را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مواد ساندویچ تانتونی را آماده کنید

در ابتدا، گوشت را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد. سپس روی تخته آشپزی، گوشت را از عرض برش بزنید و به صورت نوارهای باریک ببُرید. برش های گوشت باید کاملا هم میزان و نازک باشد تا زودتر و به صورت یکدست پخته شوند.

در صورت تمایل می توانید گوشت گاو و گوساله را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: گوشت را بپزید

گوشت های برش خورده را در یک تابه بریزید و به آنها 1 لیوان فرانسوی دسته دار آب جوش اضافه کنید (خود ترک ها گوشت های تانتونی را در یک سینی روحی به طور سنتی طبخ می نمایند). تابه را روی حرارت بگذارید تا آب آن آغاز به جوشیدن کند. درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا گوشت ها به مدت 20 دقیقه روی حرارت بمانند و نیم پز شوند.

مرحله سوم: مواد دیگر ساندویچ تانتونی را آماده کنید

در فاصله ای که گوشت ها در حال پختن هستند، جعفری های تازه را پاک کنید و ساقه های درشت آنها را جدا کنید. جعفری های تازه را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته گردد.

گوجه فرنگی ها را هم بشویید و پوست آنها را با چاقو بگیرید. می توانید گوجه فرنگی ها را برای 2 تا 3 دقیقه در آب جوش نگه دارید و بلافاصله زیر آب سرد بگیرید تا پوست آنها به راحتی جدا گردد.

مرحله سوم: سبزیجات تازه را خرد کنید

در این مرحله از طرز تهیه تانتونی، جعفری های خرد شده را به صورت ریز و ساطوری خرد کنید. گوجه فرنگی ها را هم به صورت ریز و نگینی یا حلقه های نصف شده از وسط، خرد کنید.

پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. پیازها را در یک کاسه بریزید و روی آنها، نمک، فلفل سیاه و سماق بپاشید و هم بزنید تا با ادویه ها طعم دار شوند. پیازها را کنار بگذارید.

برای خرید انواع ادویه معطر غذا می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله چهارم: گوشت را مزه دار کنید

در ادامه، به سراغ گوشت ها بروید. آب گوشت باید کشیده شده باشد اگر هنوز آب دارد، شعله را زیاد کنید تا آب آن بخار گردد. سپس به گوشت ها، فلفل سیاه و کمی نمک بزنید.

حالا رب گوجه فرنگی () و آبلیمو را هم اضافه کنید و تفت دهید تا طعم طعم خام رب گوجه فرنگی گرفته گردد. گوشت ها که طعم دار شدند، شعله را خاموش کنید.

گوجه فرنگی و آبلیمو را به صورت خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله پنجم: ساندویچ تانتونی گوشت را بپیچید

برای پیچیدن ساندویچ تانتونی گوشت یا سرو آن به صورت پرسی، نان باگت را باز کنید یا از نان لواش، سنگک یا پیتا بهره ببرید. بین نان، از پیازهای مزه دار شده با ادویه بریزید.

روی پیازها گوشت مزه دار شده بریزید و در آخر گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید. ساندویچ را بپیچید یا لقمه کنید و آن را به صورت گرم، با سس های دلخواه خود مثل سس کچاپ، مایونز، سس ساندویچ و … آن را میل کنید. در ترکیه معمولا تانتونی را با میل می نمایند.

شما می توانید انواع نان و انواع سس را از فروشگاه های به روش های اینترنتی و حضوری از فروشگاه های بخرید.

روش تهیه ساندویچ تانتونی با گوشت چرخ نموده

برای طرز تهیه تانتوتی گوشت چرخ نموده، به جای گوشت نواری خرد شده، از گوشت چرخ نموده بهره ببرید. در این صورت، گوشت چرخ نموده را با میزانی روغن، تفت دهید و به آن ادویه های معطر غذا بزنید. گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را با گوشت چرخ نموده، تفت دهید و بعد از طعم دار شدن گوشت چرخ نموده، شعله را خاموش کنید.

گوشت چرخ نموده را بین نان بریزید و پیازهای خرد شده را با سماق، نمک و فلفل سیاه، طعم دار کنید و روی گوشت چرخ نموده بریزید. در آخر هم جعفری ساطوری شده اضافه نموده و آن را سرو کنید.

برای خرید گوشت چرخ نموده به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید اقدام کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ساندویچ تانتونی گوشت

  • برای طرز تهیه تانتوتی مرغ، می توانید سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید و نیم پز کنید (مانند روش اول) یا سینه مرغ را با ادویه و پیاز و کمی آب، آبپز نموده و ریش ریش کنید. سپس بقیه مراحل را مثل روش های بالا، دنبال کنید.
  • از ادویه های دلخواه، مثل پول بیبر (طرز تهیه پول بیبر)، پاپریکا (طرز تهیه پاپریکا) و … برای طعم دادن به گوشت یا مرغ و پیاز، می توانید بهره ببرید.
  • در مواد ساندویچ تانتونی می توانید از مواد دیگر مثل فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت و نخود فرنگی هم بهره ببرید.
  • برای خوش طعم تر شدن تانتونی گوشت یا مرغ، در زمان سرو و بعد از ریختن مواد بین نان، کمی کره ذوب نموده، روی گوشت یا مرغ بریزید تا چرب تر و خوشمزه تر گردد.

فوت و فن های خوشمزه شدن تانتونی گوشت

ساندویچ تانتونی ترکی را با چه نانی درست کنیم؟

برای سرو ساندویچ تانتونی، می توانید از نان های مختلف مثل پیتا، لواش، باگت، سنگک و … بهره ببرید. بهتر است نانی که انتخاب می کنید، خیلی نازک نباشد تا در زمان سرو، پاره نگردد. اگر نانی که در دسترس دارید، نازک است، دو لایه نان دور مواد بپیچید.

ادویه خاص تانتونی مرسین چیست؟

به طور خاص از سماق و فلفل سیاه برای طعم دار کردن گوشت و پیاز این ساندویچ ترکیه ای استفاده می گردد. اما می توانید پودر آویشن و دیگر ادویه های دلخواه را برای غنی تر شدن طعم ساندویج تانتونی ترکیه ای در آن به کار ببرید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه تانتونی گوشت ترکیه ای ، 2 رسپی اصیل استانبولی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تانتونی گوشت ترکیه ای ، 2 رسپی اصیل استانبولی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید