چطور خورش قورمه سبزی درست کنیم؟

به گزارش وبلاگ تفکر برتر، در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی با گوشت گوسفندی را با تمام فوت و فن آن به شما آموزش می دهیم. خورش قورمه سبزی (قرمه سبزی) برای ایرانی ها یک غذای ملی است که قدمت آن از 2 تا 5 هزار سال تخمین زده می گردد.

چطور خورش قورمه سبزی درست کنیم؟

قورمه سبزی را در تمام شهرهای ایران می پزند، اما به دلیل این که این خورش سبزی های متنوعی دارد و در کنار برنج سرو می گردد، به باور بعضی این غذا در اصل متعلق به شهرهای شمالی ایران بوده است. این خورش ایرانی در جهان شهرت بسیار زیادی پیدا نموده و خیلی از غیر ایرانی ها هم مجذوب عطر و طعم آن شده اند، تا جایی که یک روز جهانی هم برای آن در نظر گرفته شده است. اولین شنبه آذر ماه هر سال روز جهانی قورمه سبزی است و ایرانیان در سراسر جهان با پختن قورمه سبزی این روز را جشن می گیرند.

مواد لازم برای قرمه سبزی

  • گوشت گوسفندی یا گوساله: 300 گرم
  • لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی: 150 میلی لیتر
  • پیاز: 2 عدد خرد شده نگینی
  • سبزی قورمه: 1 کیلو
  • لیمو عمانی: 2 تا 3 عدد
  • پرک لیمو عمانی: 3 قاشق غذاخوری
  • ادویه گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه قورمه سبزی

1.

برای آغاز پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا آب آن کمی تبخیر گردد. سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید. بعد از این که گوشت و پیاز 5 تا 6 دقیقه باهم تفت خوردند، ادویه ی گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و باز تفت دهید.

2.

بعد از تفت خوردن گوشت و ادویه، به اندازه ای که تا روی گوشت ها را بگیرد، آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت بپزد.

3.

در این حین لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را که از شب گذشته در آب ولرم خیس خورده است در قابلمه ای دیگر بپزید. به دلیل این که زمان پخت لوبیا و گوشت متفاوت است، بهتر است این دو را جداگانه بپزید.

4.

سبزی قورمه را روی حرارت ملایم سرخ کنید، تا جایی که کاملا تغییر رنگ دهد. بهتر است روغن را کم کم اضافه کنید تا کاملا به خورد سبزی ها برود.

5.

لیمو عمانی ها را با استفاده از چنگال سوراخ کنید و در یک کاسه آب جوش بیندازید تا برای 30 دقیقه خیس بخورند و تلخی آن ها از بین برود.

6.

بعد از نیم پز شدن گوشت، سبزی سرخ شده و لیمو عمانی را به آن اضافه کنید و با احتیاط، کمی آب جوش در قابلمه بریزید. در خورش را بگذارید و یک ساعت دیگر به آن موقع پخت دهید تا کاملا بپزد و جا بیفتد.

7.

بعد از این که گوشت و سبزی کاملا پخت، لوبیای پخته شده، پرک لیمو عمانی و نمک را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید خورش برای 30 دقیقه دیگر بپزد تا بهتر جا بیفتد و پرک لیمو عمانی ترشی خود را به خورش بدهد.

چطور خورش کرفس درست کنیم؟

چطور مرغ ترش شمالی درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ

به "چطور خورش قورمه سبزی درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور خورش قورمه سبزی درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید